研究情報
Research information
研究情報
2025.11.28 低塩保存食品の安全 目に見えないもへのアプローチ
Hyperspectral imaging and predictive microbiology for the non-invasive evaluation of the growth probability of Staphylococcus aureus in sliced dry-cured ham
ハイパースペクトルイメージングと予測微生物学を用いた乾燥熟成ハムのスライスにおける黄色ブドウ球菌の増殖確率の非侵襲的評価
ハイパースペクトルイメージングと予測微生物学を用いた乾燥熟成ハムのスライスにおける黄色ブドウ球菌の増殖確率の非侵襲的評価
© 2025 The Author(s). Published by Elsevier Ltd. Creative Commons Attribution 4.0 International License (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/).
https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2025.109915
Fulladosa E. , et al.
Meat Science, 2025; 229
doi:10.1016/j.meatsci.2025.109915
Meat Science, 2025; 229
doi:10.1016/j.meatsci.2025.109915


