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2024.04.30
塩と食品・栄養
サンフィアは新しい塩になり得るのか?英国の海岸線で採取されたサンフィアの可能性を理解する
Can samphire be the new salt? Understanding the potential of samphire harvested from the UK coastline
2024.04.30
塩と植物
緑豆の生育を改善するための塩分耐性内生菌の可能性を探る [Vigna radiata (L.) Wilczek]
Probing the potential of salinity-tolerant endophytic bacteria to improve the growth of mungbean [Vigna radiata (L.) Wilczek]
2024.04.30
塩と植物
Gerbera jamesoniiの3品種に対する塩濃度の影響
Effect of Salt Concentration on Three Cultivars of Gerbera jamesonii
2024.04.30
塩と植物
適度なNaCl塩分によるピーマンの栄養価の向上
Enhancing the nutritional value of sweet bell pepper through moderate NaCl salinity
2024.04.30
塩と植物
塩ストレストマト苗における外因性硫化水素の生理学的、形態学的および生化学的応答
Physiological, Morphological and Biochemical Responses of Exogenous Hydrogen Sulfide in Salt-Stressed Tomato Seedlings
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